Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

TMPro2, MegaCopy, програматори

Съвременните автомобили са с много повече електроника. Това може да се смята за предимство, тъй като всичко е автоматично, изисква много по-малко усилия от страна на шофьора. Автомобилът е „умен“ и само с един бутон може да поддържа сам желаната скорост, изключително плавно се пътува и в зимни условия и т.н. Разбира се има и някои недостатъци пред автомобилите с механична кутия. Факт е обаче, че с течение на времето, автоматизираните коли навлизат все повече на пазара.

Без значение какъв е Вашия автомобил обаче е задължително да обърнете внимание на електронната му защита. При възникнали проблеми в компютъра на Вашия автомобил, бихте могли да посетите някое от ключарските ателиета на TOPKLUCHARI.com или да се запасите с нужната техника и да се справяте сами.

Ключарски склад KEY.bg разполага със специализирана техника, която позволява копиране и подготвяне на транспондерни чипове, програмиране на ключове и дистанционни, емулатори, EEPROM програматори и четци, които дават възможност за изготвяне на нов или резервен ключ за 99% от всички съществуващи марки и модели автомобили - от най-стария Opel до най-новия Mercedes. Налични са както тясно специализирани, така и широкообхватни уреди на разнообразни цени.

Ето някои от най-популярните и удобни за използване уреди, всеки от които в комбинация с различни софтуери, изпълняват най-разнообразни функции:

Mega copy е специализирана ключарска машина, която може да се използва както самостоятелно, така и с определен софтуер. Основно се използва като професионален уред за копиране на автомобилни ключове с транспондер. В зависимост от допълнителните модули към нея, функциите, които може да изпълнява са: копиране на чипове, генериране на чипове, генериране на PIN кодове, чете PIN кодове.

MegaCopy е продукт на испанския лидер в производството и програмирането на автомобилни ключове, транспондери и устройстваElme Tools. Продуктите на испанския производител са популярни в повече от трийсет държави. Уред за копиране Megacopy

В KEY.bg предлагаме разнообразие видове програматори за ключове, които посредством автомобилната мрежа (порт) на автомобила, изработват нов или допълнителен ключ. В зависимост от годината на производство на автомобила, той може да разполага с различни видове мрежи (освен диагностична) - служат за комуникация между отделните устройства, датчици, изпълнителни механизми и контрол .

Програматорите за ключове, които предлагаме, поддържат почти всички модели коли, като Ауди, Шевролет, Ситроен, Форд, Фиат, Опел, Хонда, Хюндай, Исузу, Нисан, Инфинити, Ягуар, Киа, Ланд Роувър, Ланчиа, Алфа Ромео, Тойота, Лексус, Линкълн, Мазда, Митсубиши, Пежо, Рено, Роувър, Сеат, Шкода, Сузуки, Фолксваген и др.

За повечето от тези уреди няма нужда от ПИН код на имобилайзера на автомобила, тъй като сами могат да го извлекат от компютъра или таблото на превозното средство.Някои от продуктите работят и с EEPROM DUMP-ове от имобилайзера, което дава допълнителни възможности и позволява много по-голяма успеваемост.Програматори за ключове

TMPro2 (Transponder Maker Pro 2) е най-популярната програма за автоелектроника. Създадена е по най-модерната SMD (англ. surface mount technology) технология. Използвани са най-висококачествени материали за изработка и с помощта на тази програма целият процес става автоматизиран. Отнема само няколко секунди да прочете кода и да програмира ключ. TMPro2 е освен широкообхватен програматор за ключове по DUMP, също и копираща машина за транспондери, PIN код калкулатор и EEPROM програматор. Покрива голям диапазон от марки и модели автомобили, мотоциклети и камиони, като предлага уникални решения за модели, които нито един друг подобен уред няма в списъка си. Сред големите плюсове на уреда са и сигурността при работа(100% успех)и високото ниво на поддръжката.

В ключарски склад KEY.bg предлагаме както самата машина TMPro2, така и допълнително EEPROM адаптер, EEPROM конекторни кабели, USB кабел, софтуерни копиращи модули за всяка марка автомобил, в зависимост от транспондерния чип в автомобилния ключ. Приложно ще намерите и инсталационен диск с инструкции за експлоатация на продукта. Програматор за ключове TMPro2

Ако имате някакви въпроси, свързани с който и да е продукт, предлаган в KEY.bg, Можете да се свържете с нас на посочените контакти.

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 686мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved