Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

Ключ за всеки автомобил от ключарски склад KEY.bg!

Тъй като е трудно да поддържаме наличност на абсолютно всички автомобилни ключове и дистанционни на склад, предлагаме възможността, ако не намерите това, което търсите на страниците ни – да изготвим ключ „заместител“ на оригиналния в рамките на 3 работни дни!

Ние от Key.bg Ви предлагаме изготвяне на интегрирани дистанционни ключове за кола, направени изцяло от резервни части. Ключовете се изработват от заготовки на Xhorse и Keydiy.

Разбира се, те не са оригинални ключове на автомобилни производители, но са изключително висококачествени, надеждни заместители, предлагащи на крайния потребител фантастичен резервен ключ на достъпна цена.

В ключарски склад Key.bg предлагаме голямо разнообразие от продукти на марките KEYDIY и XHORSE, както и широка гама накрайници и транспондери. Разполагаме с богата палитра от различни дизайнерски визии на ключовете на много достъпна цена и най-добро качество, от които можете да избирате, за изготвянето на финалния продукт.

Нужно е да се свържете с нас на посочените контакти, като не забравите да оставите данни за обратна връзка с Вас:

Тел: +359(0) 882 450 590
Skype: key.bg
E-mail: office@key.bg

За да изготвим ключ „заместител“, ще ни е необходима възможно най-подробната информация, която можете да дадете. Молим Ви да предоставите следните данни:

  • партиден или идентификационен номер на оригиналния ключ
  • код или снимка на перо
  • тип на транспондера
  • снимки на ключа

В случай, че не сте сигурни какъв точно ключ Ви е необходим (или липсва някоя от горните данни), молим за следната допълнителна информация - марка, модел и година на производство на автомобила, а също и снимки на автомобила (може линк в интернет). Молим Ви да уточните и допълнителни спецификации, ако има такива.

Ако имаме нужда от допълнителна информация – ще се свържем обратно с Вас на посочените контакти.

След като имаме вече нужната информация и след проверка кой е най-подходящият вариант за Вас, ще се свържем обратно с конкретно предложение и цена.

Към категория Ключове и дистанционни:

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.83/5 от 589мнения.
Copyright © 2021 Key.bg
All Rights Reserved