Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

Регистрация

Тъй като продуктите, които предлагаме, са от по-специфичен характер и с цел да се избегнат злоупотреби, за да пазарувате в нашия онлайн магазин Key.bg е нужно да се регистрирате и ние да одобрим регистрацията Ви след проверка от наша страна.

След като се регистрирате и доброволно предоставяте Вашите най-основни лични данни (име, телефон, адрес, имейл), във Вашия профил ще се съхраняват всички данни, което ще улесни Вашата следваща покупка. Единствено с регистрация можете да пазарувате по ключарски цени.

Имайте предвид, че във всеки един момент след Вашата регистрация, Вие ще имате опцията да изтриете Вашия профил и Вашите данни няма да се пазят повече в нашата база данни.

Лични данни

E-mail: *
* Най-основни данни, нужни за Вашата регистрация!
Парола: *
Пазете Вашата парола за достъп и не я споделяйте с трети лица, за да се избегнат злоупотреби.
Важно: Следващите полета попълнете на кирилица.
Име: *
Телефон: *
Дейност:
Тук можете да прикачите: сканирано майсторско свидетелство, членска карта към Съюза на ключарите или друго доказателство, че сте ключар.

Данни за доставка

Държава:
България
Град:
гр.София
Код:
Адрес:
Коментар:

Данни за фактура

Име на фирма:
рег. по ЗДДС
ДА НЕ
ИД №:
Данъчен адрес:
МОЛ:
Име:
ЕГН:
Адрес:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.83/5 от 588мнения.
Copyright © 2021 Key.bg
All Rights Reserved