Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Goso

GOSO

ГОСО

Компанията е един от най-големите световни производители на различни инструменти и шперцове за отключване на автомобилни ключалки, машини за обработка на ключове, фрези, ключарски телени четки, резервни части и аксесоари.

Последните 5 години са изключително успешни за производител Goso. Въпреки острата конкуренция на пазара за ключарски инструменти на международния пазар, продуктите Goso са предпочитани заради непрекъснатото обновяване на асортимента с нови продукти, съответно увеличават се и инвестициите в производството на нови продукти.

Производителят полага огромни усилия за създаване на цялостна идея за синхрон между технологии, професионална работна ръка, корпоративна култура, така че обединявайки всички елементи, да се създава и развива този успешен бранд.

KEY.bg е официален оторизиран представител на GOSO TOOLS за България. Разполагаме с големи количества от всички инструменти, шперцове, машини за работа с ключове, заготовки, резервни части и аксесоари, произвеждани от Goso

Към официалната страница на ГОСО -> www.en.gosochina.com

Разгледайте всички ключарски продукти на Goso, които предлагаме:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 688мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved