Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Metal

METAL

“МЕТАЛ” АД е един от големите производители на секретни заключващи системидръжки за врати и прозорци, мебелен и строителен обков


Създадена през 1910г. и приватизирана през 1995г.,  днес фирмата разполага със собствен конструктивен отдел и инструментален цех. Производствените халета са разположени на 70 000 кв.м, от които 33 000 кв.м са закрита площ. МЕТАЛ разполага с последно поколение машини GIULIANI за производство и асемблиране на секретни ключалки ,напълно автоматизирани машини за сглобяване на брави и дръжки за врати.

Продукцията на Метал АД отговарят на БДС и DIN стандарт и е сертифицирана по система за управление на качеството – ISO 9001.

Продуктов каталог  - изтегли от тук

От BRAVITE.com може да закупите брави, секретни ключалки, аксесоари за врати, дръжки за врати и други продукти, произведени от МЕТАЛ АД.

Разгледайте всички ключарски продукти на Metal, които предлагаме:
verisign
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Free SSL Secured By StartCom
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.85/5 от 448мнения.
Copyright © 2019 Key.bg
All Rights Reserved