Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Keyline

KEYLINE

КИЙЛАЙН - мисли по нов начин

Със закупуването на Keyline през 2002 г., семейството Bianchi продължава своя вековен традиционен ключарски бизнес, започнал през 1770г от майсторът ключар Просперо Бианчи, който се предава от баща на син и до днес

Кийлайн е иновативна компания, която оперира на глобално ниво в силно конкурентна област на проектиране и производство на ключовемеханични и електронни ключарски машини. Тя е водеща фигура в областта на автомобилните ключове с транспондер, с акцент върху нови продукти и нови решения за по-висока сигурност. Последно, но не на последно място, това е италианска компания, силно свързана с територията си, горда от своите корени и ценности на сила, страст и креативност в дублирането на ключове.

Keyline е световно известен специалист по технологичните иновации на продукти за ключарския бизнес. За да се произведе ефективна ключарска машина за дублиране на ключовеоборудвана с компютърно зрение и електронно дублиране чрез докосване на екрана са задължителни сертификати за качествоKeyline работи с  UNI EN ISO 9001: 2008, сертифицирана система за качество на продуктите.

Към официалната страница на КЕЙЛАЙН -> www.keyline.it

 

Презентационни видеа на KeyLine

                

Каталог автомобилни ключове Keyline 2020 г. -изтегли от тук Keyline Door Keys
Каталог битови ключове Keyline 2020 г. -изтегли от тук Keyline Car keys
Каталог ключове Keyline 2020 г. -изтегли от тук Keyline Pod Keys
Разгледайте всички ключарски продукти на Keyline, които предлагаме:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 687мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved