Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Silca

SILCA

Silca S.p.A - Your Key Partner

СИЛКА е водеща европейска компания за производство на заготовки за ключове, автомобилни ключовережещи машини, ключарско оборудване и аксесоари за ключове, която е част от Каба групата

Silca SpA започва разработването на високотехнологични продукти, посветени на ключарския бизнес през 1970 г., а името на марката днес е синоним на технологични иновации и високо качество на световно ниво.

Основният бизнес на компанията е производството на заготовки за ключове. Продуктова гама е една от най-широките и пълни в света, с над 60 000 вида заготовки за различна употреба: от ключове за самолети до такива за пощенски кутии. Всеки ден два нови ключа се добавят към техните каталози.

Системата за качество за производство на Силка притежава сертификати за качество по ISO 9001:2008 и ISO/TS 16949:2009 (за автомобилни ключове).

Към официалната страница на СИЛКА -> www.silca.biz

Презентационно видео на компания SILCA

 

Каталог заготовки за ключове  - изтегли от тук
Каталог празни кутийки за автомобилни ключове  - изтегли от тук
Каталог транспондери и автомобилни ключове 2014  - изтегли от тук
Разгледайте всички ключарски продукти на Silca, които предлагаме:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 535мнения.
Copyright © 2020 Key.bg
All Rights Reserved