Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Euro-Elzett

Euro - Elzett

EURO-ELZETT е лидер на унгарския пазар в производството на заключващи устройства

Фирмата съществува от 1901г, като първоначално дейността й е свързана с метало и стоманообработката. През годините производствената гама и износа се увеличават многократно. В средата на 80-те години е направена голяма крачка напред чрез придобиване на лиценз от немската фирма Roto. Именно от тогава започва и производството на брави и насрещници за прозорци. В днешно време Euro-Elzett е един от новаторите при производството на брави за вграждане за дървени врати, допълнителни брави за вграждане, брави за алуминиеви, ПВЦ и метални вратиедноточкови брави за външен монтаж, многоточкови брави за вграждане, секретни патрони, многоточкови брави за ПВЦ и дървена дограма. Въз основа на непрекъснато усъвършенстване на производството, всяка година се появява нова серия от заключващи системи Euto-Elzett.

Чрез постоянни изследвания на пазара, продуктово и производствено развитие, присъствието на Eвро Елзет на европейските пазари расте непрекъснато, особено на унгарския пазар.

Bravite.com е официален дистрибутор на EURO-ELZETT. Налични за продажба са всички брави на компанията, а в KEY.bg ще откриете всички оригинални заготовки за ключове на Euro-Elzett.

Към официалната страница на ЕЛЗЕТ -> www.euro-elzett.hu

Разгледайте всички ключарски продукти на Euro-Elzett, които предлагаме:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 535мнения.
Copyright © 2020 Key.bg
All Rights Reserved