Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Kaba Mauer

Kaba Mauer

Поверете грижата за сигурността си на нас!

Фирми и институции по целия свят разчитат на Каба Мауер. Широката продуктова гама, която предлагат е високо ценена от клиентите.
Каба Мауер се превърна в един от водещите производители на касови брави и компоненти в света, натрупал дългогодишен опит в областта с най-новите производствени технологии и най-иновативни дизайни през последните 140 години. Резултатът от усилената работа е развитието на широка гама от продукти, всички направени в Германия, без еквивалент спрямо качество, дизайн и цена.
Без значение дали вашата компания прави сейфове, търгува с брави, предлага финансови услуги или работи като търговец на дребно или едро - винаги ще намерите правилното решение от Каба Мауер.
Можете да избирате от уникална гама от продукти - от най-ниските до най-високото ниво на сигурност - в съответствие с CEN, VdS или еквивалентни стандарти за изпитване.
 
Към сайта на Kaba Mauer - www.kaba-mauer.de
Разгледайте всички ключарски продукти на Kaba Mauer, които предлагаме:
verisign
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Free SSL Secured By StartCom
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.85/5 от 446мнения.
Copyright © 2019 Key.bg
All Rights Reserved