Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Mauer

MAUER ASSA ABLOY

АССА АБЛОЙ Опънинг Солюшънс България ЕООД е водеща българска компания в областта на заключващите системи.

 

Фирмата е създадена през 1990 г. под името СД "Декаба" в гр. Варна с цел производство и предлагане на пазара на нови продукти с повишена степен на сигурност, ползвайки опита на водещи фирми в Европа. МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС става международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано във Варна, България и собствена структура за сглобяване и продажба на секретни ключалки в Амерсфоорт, Холандия.

През 2016г. Мауер локинг системс е придобита от шведската компания ASSA ABLOY - световен лидер в производството на заключващи устройства. Въпреки това варненското дружество продължава да бъде управлявано като самостоятелно такова.

Mauer Assa Abloy е производител на много модели секретни и секретни специални ключалки. Компанията разполага със собствени заготовки за тях. KEY.bg предлага всички оригинални заготовки за ключове Мауер.

Ако желаете да закупите заключващи системи Мауер - може да направите това в специализирания електронен магазин за заключващи системи BRAVITE.com.

Към официалния сайт на МАУЕР АССА АБЛОЙ -> https://www.assaabloyopeningsolutions.bg/bg/

Презентационно видео на компанията

 

Каталог 2015г.  - изтегли от тук
Разгледайте всички ключарски продукти на Mauer, които предлагаме:
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 535мнения.
Copyright © 2020 Key.bg
All Rights Reserved