Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com
Mauer

MAUER

Мауер локинг системс ООД е водеща българска компания в областта на заключващите системи

Фирмата е създадена през 1990 г. под името СД "Декаба" в гр. Варна с цел производство и предлагане на пазара на нови продукти с повишена степен на сигурност, ползвайки опита на водещи фирми в Европа. МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС става международен българо-немско-холандски консорциум с производство изцяло базирано във Варна, България и собствена структура за сглобяване и продажба на секретни ключалки в Амерсфоорт, Холандия.

През 2016г. Мауер локинг системс е придобита от шведската компания ASSA ABLOY - световен лидер в производството на заключващи устройства. Въпреки това варненското дружество продължава да бъде управлявано като самостоятелно такова.

Mauer Locking Systems е производител на много модели секретни и секретни специални ключалки. Компанията разполага със собствени заготовки за тях. KEY.bg предлага всички оригинални заготовки за ключове Мауер.

Ако желаете да закупите заключващи системи Мауер - може да направите това в специализирания електронен магазин за заключващи системи BRAVITE.com.

Към официалния сайт на МАУЕР ЛОКИНГ СИСТЕМС -> www.mauer.bg

Презентационно видео на компанията

 

Каталог 2015г.  - изтегли от тук
Разгледайте всички ключарски продукти на Mauer, които предлагаме:
verisign
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Free SSL Secured By StartCom
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.85/5 от 447мнения.
Copyright © 2019 Key.bg
All Rights Reserved