Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

Плащане

наложен платеж банков превод дебитна кредитна карта KEY.bg е специализиран ключарски on-line магазин, създаден за да Ви улесни при избора и покупката на огромния брой заготовки за ключове, ключарски инструменти, ключарски машини, оборудване за ключарски ателиета, аксесоари за ключове и други подобни продукти на пазара в България. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в нашата база данни. Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка. Цената за доставка се калкулира автоматично при поръчката.

Как да платите при on-line покупка от KEY.bg?


KEY.bg предлага голям брой начини за плащане на on-line покупка:
  • Куриер с наложен платеж
  • Банков превод
  • EasyPay
  • ePay
  • Кредитна / Дебитна карта
плащане с наложен платеж

Куриер с наложен платеж:

Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката, става при получаването ѝ от клиента, поръчал стоката. Клиентите на KEY.bg имат възможност да ползват куриерски услуги от фирма Спиди и Рапидо с преференциални условия и за такса наложен платеж.

плащане с банков превод

С банков превод:

Заплащането на дължимата цена на стоката става предварително по банков път, след издаване на проформа фактура, служеща като основание за превода. След приключване на поръчката при този метод на плащане, Вие ще получите проформа фактура на електронната поща, която сте посочили.

плащане с EasyPay

Чрез системата на EasyPay:

Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента става предварително чрез системата на EasyPay, след края на поръчката. Системата на EasyPay изпраща потвърждение за поръчката веднага след заплащането и това ускорява доставката. Заплащането става директно в някой от офисите на EasyPay в цялата страна. Най-близкият до Вас офис може да намерите тук.

плащане с ePay

Чрез системата на ePay:

Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента или от трето лице от негово име, става предварително чрез системата на ePay, след края на поръчката. Необходима е регистрация в системата на ePay. Онлайн плащанията за защитени със сертификат за сигурност и криптирана връзка. Необходима е регистрация ако Ви предстои да ползвате услугите на ePay за първи път.

плащане с кредитна дебитна карта

С кредитна / дебитна карта:

KEY.bg е един от малкото истински онлайн магазини в България, предлагащи плащане чрез кредитна карта. Заплащането на дължимата цена на стоката от клиента. Връзката е надеждно криптирана и се извършва посредством виртуален терминал към Райфайзен банк.

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 688мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved