Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

КЛЮЧОВЕ С ЧИП

 

В KEY.bg предлагаме най-голямо разнообравие от ключове за автомобили с чип. 
 
За какво служи "Ключът с чип":
Чипът (транспондерът) е вграден в автомобилния Ви ключ и служи да запалите двигателя. Той е позициониран в кутийката на Вашя ключ (вижте снимката по-долу):
 
 
 
Транспондерите (чиповете) са специализирани интегрални схеми, неразделна част от системата за сигурност на по-новите автомобили. Те са вградени в контактния ключ на колата. Само по външния вид на самия ключ не би могло да се установи наличието на чип в него. Ако имате проблем с ключа, свържете се с нашите специалисти на 0882 450 590 или елате на място.
 
Това, което е нужно да знаете предварително, е марката и модела Вашия автомобил, като от значение е и годината на производство
 
Ще получите информация за наличието на чип или не (ако не знаете), вида транспондер, който Ви е нужен, наличието на криптиран код в него, цена на клониране и изработването на ключа като цяло. Така ще знаете какъв точно дубликат за резервен ключ с чип Ви е нужен.
 
Друга услуга, от която да се нуждаете при проблеми с чиповете, може да е програмиране на чип. Това се извършва със специална апаратура, която програмира компютъра на автомобила, така че да разпознава новия чип. За да се програмира чип към автомобила е необходимо клиента да знае и да носи ПИН /Pin code/кода на колата. Ако нямате Пин кода, тогава е нужно да го извадим от компютъра на автомобила Ви. Това ни дава възможността да Ви насочим по-бързо към нужния за Вас продукт.
 
Разгледайте заготовки с място за чип, които предлагаме:
 
Разгледайте самите чипове:
 

    
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 687мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved