Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

КЛЮЧАРСКИ МАШИНИ

В онлайн магазин KEY.bg можете да разгледате и закупите професионални ключарски машини за рязане на секретни, автомобилни, кръстати, касови, ямкови, ключове. Част от тях са за конкретен вид ключове, докато предлагаме и такива, които са комбинирани и могат да се режат от два до три вида ключове.

С качество и иновации в технологичните решения и екип от специалисти, много от марките ключарски машини, които предлагаме, се налагат на световния пазар. Такива са Canas, An-San, Modern, Errebi, JMA и т.н.

Съставните елементи на всяка ключарска машина са различни, в зависимост от вида ѝ. Ето все пак един пример на Професионална машина за нарязване на секретни, автомобилни и кръстати ключове, чиито съставни части са: двустранно заточена фреза 80/5/16, масивни двустранно въртящи се челюсти( разстояние м/у челюсти /среда/ 120мм), регулируем микрометров водач, чекмедже за стружки и инструменти, мотор 220V / 120W / 1400 оборота в минута.

Други модели машини за рязане на ключове са снабдени и с лампа за осветление, имат резервен ремък, графитни четки за ел. двигател, люлка и други приспособления. Може да се консултирате с нашия екип, ако имате колебания от какво точно се нуждаете Вие и да изберете най-подходящата машина съобразно нуждата и цената на продуктите.

Тъй като машината за нарязване на ключове са предназначени за работа в професионални ключарски ателиета, за по-начинаещите ключари или за тези, които сега започват работа на дадена ключарска машина, KEY.bg има намерение да провежда интензивни пролетно-есенни семинари. Всеки присъстващ може да задава конкретни въпроси на ключарите специалисти в KEY.bg. Следете графика на провеждане на семинарите и заявете желание за присъствие (местата обикновено са около 10).

Разгледайте разнообразието ключарски машини, които предлагаме в ключарски склад KEY.bg. За Ваше улеснение сме ги разделили на различни подкатегории

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 687мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved