Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

КЛЮЧАРСКИ МАШИНИ

В онлайн магазин KEY.bg можете да разгледате и закупите професионални ключарски машини за рязане на секретни, автомобилни, кръстати, касови, ямкови, ключове. Част от тях са за конкретен вид ключове, докато предлагаме и такива, които са комбинирани и могат да се режат от два до три вида ключове.

С качество и иновации в технологичните решения и екип от специалисти, много от марките ключарски машини, които предлагаме, се налагат на световния пазар. Такива са Canas, An-San, Modern, Errebi, JMA и т.н.

Съставните елементи на всяка ключарска машина са различни, в зависимост от вида ѝ. Ето все пак един пример на Професионална машина за нарязване на секретни, автомобилни и кръстати ключове, чиито съставни части са: двустранно заточена фреза 80/5/16, масивни двустранно въртящи се челюсти( разстояние м/у челюсти /среда/ 120мм), регулируем микрометров водач, чекмедже за стружки и инструменти, мотор 220V / 120W / 1400 оборота в минута.

Други модели машини за рязане на ключове са снабдени и с лампа за осветление, имат резервен ремък, графитни четки за ел. двигател, люлка и други приспособления. Може да се консултирате с нашия екип, ако имате колебания от какво точно се нуждаете Вие и да изберете най-подходящата машина съобразно нуждата и цената на продуктите.

Тъй като машината за нарязване на ключове са предназначени за работа в професионални ключарски ателиета, за по-начинаещите ключари или за тези, които сега започват работа на дадена ключарска машина, KEY.bg има намерение да провежда интензивни пролетно-есенни семинари. Всеки присъстващ може да задава конкретни въпроси на ключарите специалисти в KEY.bg. Следете графика на провеждане на семинарите и заявете желание за присъствие (местата обикновено са около 10).

Разгледайте разнообразието ключарски машини, които предлагаме в ключарски склад KEY.bg. За Ваше улеснение сме ги разделили на различни подкатегории

verisign
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Free SSL Secured By StartCom
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.86/5 от 516мнения.
Copyright © 2019 Key.bg
All Rights Reserved