Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

КЛЮЧАРСКИ ИНСТРУМЕНТИ

ключарски инструменти

Ние от KEY.bg сме професионалисти в ключарството и познаваме в детайли най-важните инструменти за отключване на входни и автомобилни врати, независимо от нейния вид и сложност.

Ключарски склад KEY.bg e най-големият вносител и дистрибутор на ключарски инструменти, шперцове и инструменти за отключване в страната. Разнообразието, с което разполагаме на тези приспособления за отключване е в изключителна помощ на всички ключари и ключарски ателиета в България. Ние предлагаме пълен набор инструменти за отключване, включващи: турбо-декодери, секретни и ямкови шперцове, както и широк спектър авто и касови шперцове и декодери.

В днешно време на пазара има много видове ключалки и заключващи системи за отключването в аварийна ситуация, за които са нужни ключарски инструменти. Това е наложило и насочването на фирми към промишленото производство на най-различни видове ключарски инструменти. Тъй като ние от Key.bg сме официален представител и вносител на много от тези фирми, съответно предлагаме за продажба ключарските инструменти на гарантирано най-ниска цена и с отлично качество.

Убедете се сами, че ние продаваме ключарски инструменти на най-добра цена:

ключарски инструменти за коли

Цени на ключарски инструменти за коли.

Цена на автошперцове.

Цени и снимки на инструменти за отключване на автомобили.

ключарски инструменти за врати

Цена на ключарски инструменти за брави, патрони, каси.

Цени на шперцове за врати.

Цени на инструменти за отключване на сейфове.

ключарски инструменти лиши

Цени на автоключарски инструменти Лиши.

Авто шперцове Lishi Tools цена.

Инструменти за отключване Лиши.

Покупката на ключарски инструменти и шперцове не може да се реализира от всеки. Тези инструменти са изключително специфични, затова и ключарски склад KEY.bg се уверява предварително, че всеки клиент е регистриран ключар и има право легално да работи с тези инструменти.

Складът ни предлага най-модерните и висококачествени ключарски принадлежности с цени, достъпни за всеки бюджет. Реномираните ключарски ателиета редовно се възползват от качествените ни продукти. Кои са основните разновидности:

Шперц

Познатата в ключарските среди метална пръчица с кука, която отваря безотказно почти всеки тип патрони. На склад разполагаме с богато разнообразие шперцове за касови, ямкови и секретни патрони на основни и допълнителни брави.

Автомобилният шперц също е част от селекцията ни, като за отделните марки и модели автомобили ключарските шперцове се различават. 

Декодер

При загубен автомобилен ключ процедурата по изработка на нов такъв е доста по-сложна от тази при патрон на врата. Всеки авто ключ притежава уникален код. Безопасността на превозното средство изисква промяна на поредицата от цифри с нов механичен код.

Този код се определя от структурата на специалните пластини в ключалката, според които се нарязва и ключ. Тук именно влиза в употреба ключарският инструмент - декодер. Чрез такъв инструмент се извършва отваряне на заключена или блокирала автомобилна ключалка.

Декодиращите устройства, които предлагаме, са различни за всяка марка автомобили. Изработени от качествена неръждаема стомана. В тази категория се нареждат и т.нар. турбо декодери – най-функционалните авто отключващи механизми, с няколко височини на пиновете и удобна дръжка със задвижваща система.

Таралежи

Разновидност на шперцовете от най-ново поколение, системата е предназначена за индивидуално третиране на отделните видове брави и патрони. Тя представлява комплект отключващи механизми, включващи специални конструкции, ръкохватки и игли. Материалът, от който са изработени, ги прави изключително устойчива на огъване, натиск, химични препарати, ръжда и нагряване, метална сплав.

 

Разгледайте презентационно видео на инструменти за отключване Lishi Разгледайте видео показващо  за  ключарски инструменти за автомобили Разгледайте видео показващо  за битови ключарски инструменти
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 691мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved