Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

Общ регламент за защита на личните данни (GDPR)

В качеството си на отговорна компания, ние от онлайн магазин Key.bg направихме необходимите промени в Политиката за поверителност в онлайн магазин Key.bg и взехме необходимите мерки за повишаване сигурността на събирането, съхранението и обработването на данни, съобразно регламента No: 679/ 2016 за защита на лични данни на територията на ЕС (GDPR) от 27 април 2016 година.

Идентифициране на дружеството/ организацията

 • Наименование на Доставчика: ET Биби – Милен Маринов
 • Седалище и адрес на управление: гр. Варна, ж.к. Чайка, бл. 16 вх.В ап.17
 • Адрес за упражняване на дейността: гр. Варна, ул. Ген. Колев 38А
 • Данни за кореспонденция: гр. Варна, ул. Ген. Колев 38А , Email: office@key.bg , тел: +359 882 450 590
 • Вписване в публични регистри: ЕИК 103022202

Какви категории лични данни се събират

При желание за поръчка от електронния магазин, ползвателите сключват онлайн договор за покупко-продажба, в който фигурират основни данни на поръчителя – име на получателя, адрес на доставка (личен адрес или офис на куриера), телефонен номер за връзка, имейл адрес. Това действие е изцяло по волята на потребителя.
Ако клиентът желае да му бъде издадена фактура – на него или на фирма, тогава са нужни допълнителни данни, както следват:

 • Фактура на фирма (Име на фирма:, Рег. по ЗДДС: да/не; ИД №:; Данъчен адрес; МОЛ);
 • Фактура на частно лице (Име, Адрес)

С какви цели се събират тези лични данни

 • за регистрация и по-нататък възможност за управление на профила Ви в онлайн магазин Key.bg и на база натрупани поръчки към Вашия акаунт – възможност за пазаруване на преференциални цени;
 • ако не сте регистриран потребител, данните са нужни за яснота и точност за доставка на поръчаният от Вас продукт/и;
 • за комуникация с Вас по отношение на награди от игри, но и за разрешаване на спорове и отстраняване на възникнало противоречие по време на процеса на покупко-продажба;
 • за информирането Ви за най-нови или промоционални продукти посредством нотификация.

Срок за съхранение на данните

Данните се съхраняват до приключване на сделката, т.е. докато получим потвърждение от страна на доставчика, че е предал желания продукт на клиента (стандартно отнема 1 или 2 дена, освен при официални празници и/или почивни дни. В тези случаи срокът може да бъде удължен със срока на неработните дни).
Ако клиентът е регистриран в онлайн магазин Key.bg по свое желание, данните продължават да се съхраняват до следваща поръчка или докато клиентът сам не прецени и изтрие данните от профила си (логнете се в нашия сайт и може да достъпите профила си).
ВАЖНО: По всяко време всеки потребител има възможност да направи промени по данните в своя профил или да го изтрие окончателно.

Категории получатели на ЛД извън дружеството, както и дали ще се предават данни в трети страни извън ЕС

Онлайн магазин Key.bg спазва строго мерките за сигурност на лични данни на своите клиенти! Нашите партньори (Speedy, Rapido, Econt, Mailchimp, eMag) гарантират спазване на конфиденциалност относно личните данни на нашите клиенти и да не ги предоставят на трети страни.
Работата на онлайн магазин Key.bg е базирана и се извършва основно на територията на Р. България. В единични случаи организираме доставка и до друга съседна страна, но фирмата отново ползва куриерска фирма Speedy (DPD за чужбина), които отговарят строго на промените според новия регламент.

Съществуването на конкретни права на субектите на данните (право на достъп, коригиране или изтриване на лични данни, ограничаване на обработването, възражение срещу обработването, преносимост на данните) и реда за упражняването им

Всеки наш клиент може по всяко време да достъпи, изтрие, коригира данните, които е предоставил на онлайн магазин Key.bg. Този акт е достъпен в личния профил на всеки потребител и за него е получил известие на имейла си веднага, след своеволното регистриране / предоставяне на личните си данни.

Право на субектите на данни да подадат жалба до КЗЛД

Ако попаднете на нередност от наша страна и неизпълнение на посочения регламент относно личните Ви данни, може да подадете сигнал до Комисията за защита на личните данни.
Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,
тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Дали предоставянето на лични данни е задължително по закон или договорно изискване, както и евентуалните последствия, ако тези данни не бъдат предоставени

Предоставянето на Вашите име, точен адрес на доставка и телефонен номер е задължително до приключване на покупко-продажбата. Това е необходимо, за да бъде изпълнено Вашето желание за доставка точно и навреме и за да можем да се свържем с Вас при възникнала невъзможност за доставката.
Ако не сте регистриран потребител, Вашите данни няма да бъдат запазени в нашата система след приключване на покупко-продажбата.
Ако сте регистриран потребител и доброволно сте предоставили Вашите най-основни лични данни (име, телефон, адрес, имейл), то Вие винаги можете да ги изтриете* от Вашия профил и ние моментално ще ги „забравим“.

* Напомняме, че тъй като продуктите, които предлагаме, са от по-специфичен характер и с цел да се избегнат злоупотреби, за да пазарувате в нашия онлайн магазин е нужно да се регистрирате и ние да одобрим след проверка от наша страна. Веднъж изтрили регистрацията си, Вие се отказвате от възможността да пазарувате повече и да ползвате пакетните ни цени с намаления за някои продукти (напр. ключове).
Във всеки един момент ще имате възможността отново да се регистрирате със същия мейл, но преференциите, натрупали се към предишната Ви регистрация, няма да се пазят.

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 688мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved