Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

Доставка

KEY.bg е специализиран on-line ключарски магазин, създаден за да Ви улесни при избора и покупката на огромния брой заготовки за Секретни заготовки, Секретни специални ключове, Касови заготовки, Други заготовки, Обикновени заготовки, Цветни заготовки за ключове, Автомобилни заготовки, Автомобилни ключове, Дистанционни и RFID, Авто ключалки и части, Транспондери (чипове), Транспондер и IMMO машини, Машини за ключове, Битови инструменти, Автомобилни шперцове, Аксесоари за ключове, Оборудване за ателиета, Ключарски резервни части, Разпродажба и други подобни продукти на пазара в България. Сайтът съдържа снимки и описание на стоките, класифицирани в категории. Съдържа също и код, под който всеки един артикул фигурира в базата данни.

За всички поръчки над 100лв предлагаме БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Спиди*!

*Важи за доставка Стандарт 24ч със Спиди на територията на България. При достигане на необходимата сума на поръчката, сайтът автоматично предоставя възможност за избор на безплатна икономична доставка.

 dostavka do varna sofia burgas plovdiv
Клиентите на KEY.bg ползват преференциални цени за
доставка от Спиди!
Виж цена за доставка
Държава:
България
Населено място:
Тегло в кг.:

Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка.
При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, KEY.bg не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадената невярна информация от Потребителя. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и KEY.bg се освобождава от задължението си да изпълни доставката.
В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
В случаите, когато клиентът направи поръчка над 100лв - според условията на сайта, той получава поръчката си с безплатна доставка до офис на Спиди, която е за сметка на фирмата. Ако клиентът, след като получи поръчката си, желае да върне продукта - тогава ние възстановяваме платената сума, но от нея приспадаме разходите за транспорт, които магазин KEY.bg е поел.

Куриерски фирми

За да удовлетворим изискванията на клиентите си за бързата доставка до врата, ние работим с водеща куриерски фирми на българския пазар - Спиди, за услугите на която нашите клиенти ползват преференциални цени. При желание от клиента има възможност да се използва друга куриерска фирма за доставка, която следва да бъде посочена в оплето "Избери начин на доставка" при самата поръчка.

Други куриерски фирми

При поръчка в раздел „Избери начин на доставка“ има допълнително поле, в което Потребителят има възможност да попълни желаната куриерска фирма, ако е различна от Speedy.
KEY.bg запазва правото си да потвърди желанието на Потребителя да ползва различни куриерски услуги по телефон или електронна поща.

Цена на доставката

Всички публикувани цени са с включен ДДС. Цената на всяка стока е за 1 брой и не включва цена за доставка. Тя се начислява автоматично към стойността на поръчката. Тя се калкулира автоматично, като към нея се начислява такса гориво, която се променя ежемесечно, такса обявена стойност/ застраховка или такса "Tежък пакет" и Такса товаро-разтоварни операции, в зависимост от теглото на поръчката, както и такса Наложен платеж, ако е избран такъв начин на плащане. Преференциалните тарифи на куриерите може да видите тук за Speedy. Те важат до поръчки с тегло до 32кг. За по-тежки поръчки, тарифата на доставка може да видите в сайта на Спиди - Стандат 24 часа.

Считано от 01.11.2018г. е въведена допълнителна такса за доставка на пратки до адрес в събота в размер на 3.00лв. (без вкл. ДДС) за пратка. Добавката се прилага за доставки само до адрес на получателя.

Ситано от 16.04.2020 за междуградските пратки с услуги Стандарт 24 часа се добавя надбавка Толтакса в размер на 4 (четири) ст. на пратка до 31.5 кг и 10 (десет) ст. на пратка за междуградските куриерски пратки над 31.5 кг.

Цената на доставката варира според това, дали е избрана опцията да се достави в събота, както и дали е до адрес или до офис на доставчика. В най-общия случай най-изгодна е доставка в делничен ден до офис на куриерската фирма във Вашия град.

Срок на доставката

Срок на доставка на поръчката е 24 часа. Ако методът на плащане предполага предварително заплащане, то срокът за доставка започва да тече от момента на получаване на плащането на клиента от KEY.bg (освен, ако не е избран начин на плащане „Наложен платеж“). И двете куриерски фирми предлагат експресна доставка (в рамките на 24 часа) до Вашата врата във всички големи градове. По-малките населени места се обслужват по график, който можете да видите тук за Спиди.
* Срокът може да бъде удължен при официални празници и/или почивни дни, със срока на неработните дни.
** Поръчки направени след 15:00 часа се обработват на следващия работен ден. Очаквайте да получите писмо с код за проследяване на пратката, след като бъде изпратена.

Вид на доставката

  • Доставка Стандарт 24 ч (доставки се правят и в събота до 14ч (ако сте направили поръчка в петък), като има допълнителна такса)

KEY.bg не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от KEY.bg обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера, в който описва констатираните дефекти и незабавно уведомява KEY.bg на тел. 0882 450 590.

ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 686мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved