Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

ДИСТАНЦИОННИ ЗА КОЛИ

   

Дистанционните за коли Ви позволяват бързо и лесно да отключите или заключите Вашия автомобил, с натискане само на един бутон до определено разстояние от автомобила.
В KEY.bg предлагаме разнообразни видове дистанционни, в зависимост от марката и модела на Вашия автомобил.
 
Повечето автомобили (след 2000г.) получават такива дистанционни още при производството си, за по-високо удобство и сигурност. Ако желаете да Ви бъде обучено дистанционно за специално Вашият автомобил, ние предлагаме голямо разнообразие по производители, марка, визия, от които да избирате. Тези характеристики на дистанционни за отключване и заключване можете да изберете в зависимост от марката и модела на колата Ви. Разполагаме и с необучени дистанционни за дублиране на непроменлив код и такива за дублиране на променлив код. Можете да ги разгледате на следните страници:
 
 
Ако се колебаете кое дистанционно е подходящо за Вас - спрете и се свържете с нас на посочените контакти:
тел: +359(0) 882 450 590 или e-mail: office@key.bg
Ще Ви отговорим своевременно.
 
Дистанционните за коли могат да се различават по брой бутони, с които разполагат, код, работен диапазон (честота). Разгледайте нашите предложения тук и преценете кое е подходящото дистанционно за Вас.
 
Дистанционното за кола може да бъде програмирано за работа с други устройства като автомобилни аларми, гаражни врати, ролетни щори, антипаркинг устройства и други
 
 

 
 
Ето някои полезни връзки:
 
Ето и някои полезни клипове:
Как да смените сами батерията на дистанционно за кола Как да настроите дистанционното за Вашата кола
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.86/5 от 519мнения.
Copyright © 2020 Key.bg
All Rights Reserved