Key.bg
Български
Парола
Вашата количка:
0 бр. | 0.00 лв.
Speedy
Промоция на заготовки за ключове
Продукти на Canas
Продукти на Goso
Продукти на JMA
Продукти на Keyline
Продукти на Lishi
Bravite.comSeifovete.com

КАБЕЛИ ЗА ДИАГНОСТИКА

 
универсална диагностика   авто диагностика   универсален уред за изчистване на грешки
 
 
 
KEY.bg предлага широка гама професионални кабели за авто диагностика. Всеки продукт е с подробно описание, прочетете внимателно преди да направите своя избор.
 
Представяме на вашето внимание разнообразни кабели за диагностика на всички леки автомобили, джипове и автомобили със специално предназначение на VAG групата (Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Bentley, Porshe). Кабелите се използват като преходници към уред за автомобилна диагностика, които служат за прочитане и изтриване на кодове за грешки и дефекти при изпълнение на сервизни функции, данни, кодиране, адаптации и много други.
 
Кабелите за диагностика на автомобили ги предлагаме самостоятелно или в комплект с автомобилни уреди (например за тунинговане на двигателя, за корекция на километражи, за рестартиране на сервизните броячи на автомобила, за изчистване на грешки от арматурното табло и други), диоди, преходници, адаптери, диск с необходимите драйвери и софтуер. Бихте могли да разгледате пълната гама на универсални кабели за диагностика и комплектите, включващи тях, на следния линк:
 
 
Най-важното, което трябва да направите, е да се уверите, че сте избрали правилния кабел за диагностика на Вашия автомобил. Обърнете внимание на подробните описания под всеки от продуктите, които предлагаме - параметри, диагностични данни и т.н. Ако имате съмнения, моля, не се колебайте да се консултирате с екипа в KEY.bg.
 
Ако разполагате с нужните кабели и уреди за автодиагностика, това би Ви спестило доста средства и време, тъй като ще сте в състояние сами да анализирате и диагностицирате наличие на грешки и да изведете резултатите за по-малко от минута. Само с наличен преносим компютър, кабел за диагностика и определен софтуер, Вие бихте могли сами за диагностицирате проблемите с Вашата кола, без да има нужда да ходите до автосервиз за поправка на колата. 
 
Поръчка може да направите чрез системата за електронна търговия на нашия сайт или на контакти:
GSM: +359(0) 882 450 590 
Skype: key.bg
e-mail: office@key.bg
 
Доставката се извършва по куриер до Ваш адрес или адрес на куриерската фирма, като цената се определя в зависимост от избрания вид на поръчката и плащането.
 
Всички предлагани кабели за авто диагностика са подробно описани и подредени в категории, за да бъде максимално удобно на Вас.
ERREBI машини за ключове
JMA zagotovki za kluchove
Canas zagotovki za kluchove
Goso instrumenti za otkluchvane
Всички снимки и текстове на интернет страницата ни са собственост на фирмата ни или на нашите партньори и са защитени по закона за авторското право на Република България. Всяко неправомерно използване на снимки, текстове и други материали от сайта от трети лица без наше съгласие, ще бъде предмет на незабавен съдебен иск от страна на носителите на авторските права. Общ рейтинг : 4.84/5 от 688мнения.
Copyright © 2024 Key.bg
All Rights Reserved